澳門生日會派對 生日Party場地 魔術表演

澳門生日會派對 澳門生日Party場地 魔術表演

每逢幫小朋友搞澳門生日會,家長一定很煩惱,特別是請好多親戚朋友、同學仔,屋企唔夠大就要搵澳門生日PARTY場地,但搵派對場都唔容易,仲要準備節目俾小朋友玩,如果唔係家長就花啲時間安排遊戲,但book場、統計人數、訂食物咁多嘢安排,已經一頭煙,不如都係搵 澳門魔術派對 Macau Magic Party幫手啦!

澳門生日會魔術派對

澳門魔術派對為不同年齡的小朋友設計準備左一系列的活動節目,俾您的小朋友開心愉快地渡過一個難忘的生日會。
包括有小朋友生日魔術表演、小丑、扭氣球等等。

開心愉快的澳門生日會魔術表演

MAGIC PARTY 澳門魔術派對,致力於兒童娛樂超過8年時間,於不同會所、Playhouse、酒店等派對統籌,演出過的澳門生日會派對魔術表演超過百場。為更多小朋友生日會帶來開心愉快的回憶。表演地點可於不同澳門生日會場地,會所上表演
13659118-1788736571337719-5344995203930836423-n_2_orig
澳門魔術,澳門魔術表演,澳門魔術師 https://www.facebook.com/magicpartymacau/
13240649_1768868719991171_4423172180091050058_n
澳門魔術派對 生日會 澳門魔術師表演

5066870_orig

歡迎致電 / WeChat / 查詢服務詳情。
澳門魔術派對,MAGIC PARTY MACAU (澳門生日會派對PARTY專家)
電話/ Whatsapp :(853) 6526 8826
WeChat: 6526 8826

澳門魔術派對 Macau Magic Party ( 生日派對表演專家)
https://www.facebook.com/magicpartymacau/